Kapitel 13

Tidigare:

-Vi åt och så. Sen gick vi ifrån restaurangen och gick ner till stranden och gick en promenad och sen.. Kysstes vi lite.. sa jag.

-Ooooohh. Retades Leon.

-Va romantiskt! Första kyssen på stranden! Sa Elvira ivrigt.

-Och andra utanför dörren! Utbrast jag.

-Hahaaha

-Så är ni tillsammans nu? Frågade Leon.

-Jag vet inte.. Vi har ju bara varit på en dejt. Vi får se vars de leder. Sa jag. Men nu måste jag sova. God natt. Sa jag och reste mig från soffan och gick in i badrummet och tvättade bort sminket. Jag tog av mig klänningen och satte på mig pjaymas och la mig i sängen och somnade med en gång. Min sista tanke innan jag somnade var på hur glad jag var att jag hade så fina människor runt omkring mig. Om man kämpar tillräckligt mycket så kommer man nånstans till slut.


Jag vaknade av att ljud. Jag öppnade ögonen sakta. Efter ett tag förstod jag att jag hade fått ett sms så jag sträckte mig efter telefonen som låg på nattduksbordet. De var Leon som hade skrivit.
'Kom ut till vardagsrummet' .
Ibland var han bara för lat. Men jag gjorde som han hade skrivit och gick ut till vardagsrummet. Där satt både Leon och Elvira. 
-Godmorgon sömntuta. sa Leon.
Jag svarade inte utan satte mig bara i soffan. 
-Killarna undrar om vi ville hitta på nåt idag. Dem vill visa oss runt i London. fortsatte Leon. Idag är Zayn med också. 
-Ja varför inte? Har dem sagt nån tid? frågade jag. 
-Nej vi sa att vi skulle höras när du hade vaknat. sa han.
Jag smsade Niall och han sa att touren börjar om en timma så du måste kanske skynda dig lite. sa Elvira och tittade menande på min pjaymas. 
-En timma? Herregud.. sa jag och reste på mig och gick in i mitt rum för att hitta nåt att ha på mig. De var helt okej väder. Inte världens bästa men de regnade inte. Jag valde ett par jeans med en spets tröja med blommor. Håret gjorde jag inte så mycket med, tog lite slingor framme i håret och drog bak dem och satte fast med hårspännen i bakhuvudet. Jag gick ut till köket och rostade två mackor. Leon och Elvira hade såklart redan ätit så dem satt bara och kollade på mig. 
-Erat stirrande skrämmer mig. sa jag med macka i munnen. 
-Prata inte med mat i munnen. suckade Leon. 
-Så du har blivit min pappa nu? skojade jag. 
-Precis och nu säger din pappa att du ska skynda dig för killarna är här snart! sa han och reste sig och gick ut i hallen och tog på sig skorna. 
-Hur snart? frågade jag Elvira stressat.
-Ungefär 5 minuter. sa hon och log hånfullt.
Jag tryckte i mig de sista av mackan och sprang ut i hallen. Jag tog på mig ett par högklackade skor. 
-Eh.. Michelle.. Du vet att vi ska runt i London? sa Leon
-Åh.. sa jag och bytte snabbt om till converse. Tack. sa jag och log mot Leon. 
-Inga problem! sa han och öppnade dörren. Vi gick ut genom dörren och låste den och tog sedan hissen ner till entrén. Vi gick ut genom dörrarna och ser killarna stå och vänta på oss.
-Hi guys! ropar Elvira så att dem ska se oss. Dem kollar på oss och skiner sedan upp i ett leende. Jag kunde inte ta ögonen ifrån Louis. Killarna kom fram till oss. Liam kramade mig först sen Niall och Zayn. Harry gick fram till mig med ett varmt leende och kramade och gav mig en puss på kinden. Jag vart lite förvånad att han pussade mig. Men de var väl bara menat som en vänskapspuss. Louis kom fram till mig och kramade mig och gav mig en snabb puss på munnen. Jag log mot han och han tog min hand. Liam började prata.
-So.. London is big. We better get going. Han började gå och vi gick efter. Jag höll fortfarande Louis hand. Vi gick lite bakom dem andra. 
-So.. Where are you taking us? frågade jag och kollade upp på Louis. 
-It's a secret. A suprise! sa han och blinkade.
-Come on! suckade jag. 
-Haha just kidding. We are just going for a looong walk in London and maybe London Eye. We don't have anything planned really. sa han.
-Okey, it sounds good. sa jag. Vi gick och pratade och då och då ropade dem andra att vi fick skynda oss lite. Jag kunde inte undgå att se Harrys blickar. Han kollade bak ibland. Han såg lite avundsjuk ut faktiskt. Varför visste jag inte men jag valde att inte tänka på de. Efter ett tag gick vi ikapp dem andra och alla gick samlat. De var verkligen jättekul och jag skrattade hur mycket som helst. Dem kunde verkligen spexa till de. Efter några timmars promenerande bestämde vi oss för att ta en paus. Zayn föreslog att vi skulle köpa glass vilket ingen sa nej till. Harry erbjöd sig till att gå och köpa till alla. Jag sa att jag kunde hjälpa han. Vi började gå mot en glass kiosk. Vi gick under tystnad. De blev lite pinsamt så jag försökte starta en konversation. 
-Thank you for taking us on this tour. Jag kollade upp mot honom och log. Han kollade bara ner i marken och nickade.
-Harry.. Is something wrong.. You've been all quiet and weird all day. sa jag oroligt.
-No nothings wrong.. sa han tyst. Han kollade mot ett annat håll. 
-I don't believe you. This is not the Harry I know. Please tell me. I won't tell anyone. sa jag.
-It's just that..No forget it. sa han.
-No come on Harry! 
-Okey, let me show you whats wrong. sa han och drog ner mig på en parkbänk. 
-Show me then! sa jag. 
Han satt tyst och kollade in i mina ögon. Jag kunde se en tår åka nerför hans kind. Innan jag hann göra nåt böjde han sig fram och tryckte sina läppar mot mina. Jag tryckte mina mot hans. Han avslutade kyssen och kollade ner i marken. 
-I still don't get it.. sa jag tyst. 
-I like you okey?! And it's just so hard seeing you with Louis! Han ställde sig upp och skrek nästan på mig. Han satte sig på bänken igen. Jag vart så förvånad så jag visste inte vad jag skulle göra. 
-Wow.. I had no idea.. Does Louis know? sa jag försiktigt. 
-No.. sa han. 
-I.. I don't know what to say..sa jag.
-Don't say anything. I need to be alone right know. I'll call Louis so they can.. 
-No you are not going anywhere! sa jag. I mean.. Without me. Let's go home to your place and watch movies or something. Just you and me. What about the others? frågade Harry. 
-I'll send a text to Elvira. sa jag och tog upp telefonen och började skriva ett sms. 
'Hej.. De hände en grej så jag och Harry går hem till han. Ingenting allvarligt har hänt men vi behöver vara ensamma lite.xx'
 
Hemma hos Harry
Vi satt i Harrys soffa med varsin kopp te. De var som tur inte stelt efter kyssen och allt. Vi pratade och skojade och Harry var som vanligt. Men jag ville ändå prata med han om de.
-Harry.. I think we have to talk about what happend before.. sa jag.
-Okey.. What do you wanna know? frågade han.
-I don't wanna know anything! I just wanna.. I don't know what I want. I like Louis. A lot. But at the same time.. I like you. Everything is so frustrating..
-You like me? frågade Harry förvånat.
-Well yeah! But I like Louis too. And that's what makes everything so difficult. sa jag och kände tårarna bränna bakom ögonlocken. Harry märkte att jag blev ledsen och flyttade närmare.
-Hey.. Don't be sad.. Everything will work out. Jag kunde inte tro hans ord. Han lät inte övertygad. Jag kollade in i hans gröna ögon. Jag böjde mig framåt och snuddade hans läppar. Han böjde sig fram och våra läppar möttes. Han tryckte hans läppar hårdare mot mina. Jag avslutade kyssen och kollade in i Harrys ögon. Man kunde se att han hade gråtit några tårar. 
-Don't cry.. viskade jag.
-I could say the same to you. sa han och log. 

Inte världens längsta kapitel men de är något iaf!
Nu började de hända grejer! Hon har fått känslor för Harry och Louis. Vem tror ni hon kommer "välja"? Kommentera! 


Ledsen för dålig uppdatering



Hej!

Jag är ledsen för att jag inte har uppdaterat men jag har lov och idag mår jag inte alls bra.. Jag hade tänkt skriva idag men jag tror inte jag orkar.. Jag är ledsen , ska försöka hinna nån dag! 


Kapitel 12

Tidigare:

-I know , but like I said. Everything for you. Vi gick in och fick vårat bord. De var ett litet bord för två med utsikt över havet. De var avskilt från de andra borden. Bara några få stycken tomma bord runt omkring oss. 

-This is the restaurants best table. sa Louis och log stolt. Jag log mot honom. Vi fick menyer av kyparen. Jag öppnade och såg hur dyrt de var. 

-Louis this is to expensive! I can't afford this! sa jag.

-I know that. That's why I pay. sa han och kollade ner i sin meny. 

-Oh god Louis.. Can't believe you are making me do this.. sa jag. Vi bestämde oss båda för att ta fisk soppa. 

-So.. How was your life in Sweden? frågade Louis. 

-It was.. började jag. Jag var osäker på om jag ville berätta för Louis om mitt "gamla" liv. 

-It was..? frågade Louis. Jag tog ett djupt andetag och bestämde för att berätta.


-Okey.. This is kind of personal, only Elvira and Leon knows it..sa jag tyst.

-Oh! You don't have to tell me, we can talk about something else.. sa Louis ursäktande.

-No that's not what I meant , I wanna tell you! sa jag.

-Okey , go on then. sa han.

-When I was 16 I had a boyfriend that I really loved , he was my everything. That was before I knew Elvira and Leon so I didn't have so many friends.I had Viktor, my boyfriend back then and a girl called Alicia.She was my best friend. My parents worked all the time and my siblings.. We aren't that close.. I could talk about everything with Viktor and I really loved him. I taught he loved me too cause he said he did but one time.. Jag svalde och försökte att inte börja gråta. De var fortfarande svårt att prata om. Jag fortsatte: It was a friday night and me and Viktor had decided to have a movie night at his place. When I got there no one opend the door when I knocked so I stepped in and went to his room. The door were closed but I opend it. I walk in the room and sees Viktor and Alicia kissing. They look up at me and I start crying. My best friend and my boyfriend had hurt me at the same time. Viktor started to say i'm sorry and that it just happend. I just ran out of his house crying. All I was thinking was I can't go home, I can't go home. So I ran to a park and sat on a park bench. I was all alone in the city on the night and I knew it was dangerous but I couldn't go home. I sat on the park bench crying for hours until my phone started calling. It was my mum and she wondered where I was. Of course was she angry. I said that I was home in a minute. So I started walking home. When I was home I went for a shower. I took a razer blade and started cutting. I cut my wrists , legs , all over my body. I could'nt believe what they did. I cried and screamde cause of pain. No one in my family came knocking on the door wondering what it was. That night I didn't sleep at all. All I did was crying. It didn't get better on the morning. My cuts ached. On monday I went to school but I regret that I did cause Viktor was there and he followed me everywhere trying to say i'm sorry. All I said to him was that I couldn't forgive him or Alicia. They waren't my friends anymore. Later that week someone spread a romour about me that I was cutting. Someone is Alicia. She had seen my cuts and told every one that I was cutting. No one talked to me and I was all alone. It lasted for like 2 months. Viktor didn't talk to me. After 2 months of lonleyness , pain and no one to talk to I've had enough. I decided to kill myself. I was at the same park bench that I was at when Viktor had cheated on me. It was in the middle of the night and I were just about to kill myself when I hear somone shout: Don't do it. The girl run over to me and took the knife. It was Elvira. She asked why I was about to kill myself and I told her everything. She hugged me and it was like we've been friends forever. After a while Leon who already knew Elvira moved next door and we became friends. They helped me through every day and made me happy again. Sometimes I can be really sad and hate my life.. But not when I am here in London with you. Jag förstod inte att jag hade suttit och berättat de här för någon jag känt i några dagar. Inte ens mina föräldrar visste om de. Men med Louis var de annorlunda. Han var Louis och de kändes som att vi känt varandra hela livet. Jag kollade blygt upp på Louis.

-Wow.. I didn’t expect that coming.. sa han. I had no idea.. I mean , you are happy all the time and..

-It’s not that bad anymore.. Here in London.. I feel complete. It’s like I was born in wrong country. Sa jag. But please , we leave this deep sad conversation and have fun. I don’t wanna have a sad depressing date.

-Haha you’re right! Sa han. Vi började prata om hur sjukt de är att jag aldrig hade hört talas om One direction. Jag hade ju sett dem i tidningar och sånt , men inte tänkt på att de var världens största pojkband.

-I’m glad that you didn’t knew us before. You treat me and the lads like normal people. Sa han.

-That’s because you are! You aren’t robots. Even if I knew who you were I wouldn’t treat you different. Sa jag och tog en sked av den goda soppan.

-Thank you. Sa Louis.

När vi hade ätit upp gick vi ut från restaurangen.

-Wanna go to the beach? Frågade Louis med ett magiskt leende på läpparna.

-Would love to. Sa jag och log tillbaka. Vi gick bredvid varandra. Jag kände hur Louis fingrar nuddade min hand. Jag tog hans hand och flätade in hans fingrar i mina. Vi gick så längs havskanten och bara njöt.

-Louis?

-Mhm..

-This is the most romantic date I ever been too. Sa jag. Louis stannade och tog min andra hand. Han kollade in i mina ögon.

-I am so glad to be here with you. Without your beauty and your wonderful personality it wouldn’t be a romantic date. Jag log åt hans fina ord. Vi stod och kollade varandra i ögonen. Louis böjde sig framåt och våra läppar möttes. Jag hade fått många kyssar i mitt liv och denna var absolut den bästa. Louis avslutade kyssen och kollade in i mina ögon.

-You are really beautiful. Sa han. Jag rodnade och kollade ner i marken.

-Thank you.. sa jag tyst. Vi fortsatte våran promenad på stranden och skrattade och flamsade. De var de bästa med Louis, han kunde vara helt seriös och sen gå till glad, sprallig och helt oseriös på ett bra sätt. När klockan var elva bestämde vi oss för att gå tillbaka till bilen och åka hem. När vi var hemma vid våran lägenhet hoppade jag ur bilen och hörde Louis göra de med.

-You don’t have to come. Sa jag.

-I want to come. Sa Louis och log sitt underbara leende. Vi gick under tystnad upp till våran dörr. Utanför dörren ställde han sig mot mig och la sina händer på min höft. Han böjde sig ner och gav mig en avskedskyss.

-Goodnight dear. Sa han.

-Goodnight. Sa jag och log av ren lycka. Jag öppnade dörren och gick försiktigt in eftersom jag trodde att Elvira och Leon sov men där trodde jag fel. Jag hade inte hunnit få av mig skorna innan dem kom rusande mot mig.

-Berätta allt! Ropade Elvira

-Jag ska! Låt mig ta av mig skorna så kommer jag sen. Sa jag och dem sprang in i vardagsrummet. Jag gick lugnt efter.

-Så , vars tog han dig? Frågade Leon nyfiket.

-Han tog mig till en jättefin restaurang, ingen aning om vad den heter men de vart jätte dyrt och jättegod mat. Den låg precis vid havet. Och..

-Och..?

-Jag berättade om vad som hände med Viktor och allt. Sa jag och väntade på Elvira och Leons reaktioner.

-Oj.. Gjorde du de? Hur gick de? Frågade Elvira.

- De gick bra.. Han tog de bra. Jag började inte ens gråta.. sa jag fundersamt.

-Vet du vad de är ett tecken på? Sa Elvira.

-Nej

-Att du har gått vidare och lagt de bakom dig. Sa hon.

-Du har rätt.. sa jag.

-Så vad hände mer? Frågade Elvira.

-Vi åt och så. Sen gick vi ifrån restaurangen och gick ner till stranden och gick en promenad och sen.. Kysstes vi lite.. sa jag.

-Ooooohh. Retades Leon.

-Va romantiskt! Första kyssen på stranden! Sa Elvira ivrigt.

-Och andra utanför dörren! Utbrast jag.

-Hahaaha

-Så är ni tillsammans nu? Frågade Leon.

-Jag vet inte.. Vi har ju bara varit på en dejt. Vi får se vars de leder. Sa jag. Men nu måste jag sova. God natt. Sa jag och reste mig från soffan och gick in i badrummet och tvättade bort sminket. Jag tog av mig klänningen och satte på mig pjaymas och la mig i sängen och somnade med en gång. Min sista tanke innan jag somnade var på hur glad jag var att jag hade så fina människor runt omkring mig. Om man kämpar tillräckligt mycket så kommer man nånstans till slut. 
Nu hände det grejer! Ni fick veta lite mer om Michelles liv i Sverige. Tycker ni hon gjorde rätt att berätta? Och kyssarna! Vad tror ni kommer hända med Harry? 
Nu är de ju julafton imorgon och jag åker till min mormor i Uddevalla där jag inte har internet eller tid till att uppdatera. Så ni får vänta tills efter julhelgen! Hoppas ni klarar er ;) 

Kapitel 11

Tidigare:
'What about a fifa night at my place tomorrow night? xx' 
Jag svarade: 
'Sorry man, I have a date. xx'
Inom några sekunder fick jag ett svar: 
'A date? With who? xx'
'Michelle..xx'
Harrys perspektiv
När jag såg smset var de som om nån slog mig i magen. Jag förstod inte hur jag kunde ha så starka känslor för någon jag bara känt i några dagar. Men hon var så fantastisk. Hennes leende , hennes skratt. Hela hon. Och nu skulle hon på en date med Louis. Great. Jag bestämde mig för att inte svara så jag satte telefonen på laddning och gick och la mig. 


Harrys perspektiv

Så idag var dagen. Louis skulle på en date med Michelle. Dem skulle kyssas och sen skulle Michelle vara helt fast. De visste jag. Louis var en toppen kille. Jag låg i min säng och tänkte. De plingade på dörren och jag gick med trötta steg och öppnade dörren. De var Liam. 
-Hello. sa han. 
-Hi.. sa jag trött och gick in. Han gick efter. 
-I didn't wake you up right? sa han och satte sig på en stol i köket. 
-No. svarade jag kort. 
-Harry.. The reason I came over is because I wanted to tell you something. sa han och kollade allvarligt på mig. Jag var nästan säker på vad han skulle säga. Louis and Michelle is going on a date tonight. fortsatte han. Som jag sa. Jag visste vad han skulle säga. Jag låtsades spela dum och sa: 
-I know , isn't that great? Jag log ett ansträngt leende. 
-Harry. Be honest with me , I know you like her. sa han. Jag suckade.
-Yes , I like her , but that dosen't make any diffrence cause she dosen't like me. She likes Louis. sa jag och satte mig mitt i mot Liam. 
-I'm sorry mate.. But having her as a friend isn't that bad either right? sa han och försökte muntra upp mig. 
-Maybe.. sa jag.
 
Michelles perspektiv
Idag var dagen med stort D. Min date med Louis. De skulle bli jättekul att se vad han hade hittat på. Om jag känner honom skulle de kunna vara som helst. 
Elvira kom in i köket där jag satt och åt frukost.
-Godmorgon. sa hon. 
-Godmorgon. sa jag och log.
-Så vad händer idag? frågade hon medan hon tog en sked med flingor. 
-På dagen , ingenting. Ikväll.. ska jag på en date med Louis. sa jag och sprack upp i ett leende. Elvira slutade genast äta. 
-Åh va roligt! sa hon och gick runt bordet och kramade mig. 
-Jag vet , jag är jättespänd!
-Vad ska du ha på dig? frågade Elvira.
-Jag vet inte för jag vet inte vad vi ska göra. svarade jag henne.
-När hämtar han dig då? frågade hon. 
-De vet jag inte heller , han sa bara imorgon kväll. sa jag med ett skratt. Elvira suckade. 
-Hände de något mellan dig och Niall igår då? frågade jag henne med ett flin på läpparna. 
-Nej , jag fick ju aldrig vara ensam med han. Fast jag fick hans nummer.. sa hon och log. 
-De är en början! sa jag och log mot henne. Elvira hade aldrig haft en "riktig kille" så hon var nog jätteglad att hon hade hittat Niall. Sms signalen till iPhone hördes. Eftersom att alla tre har iPhone vet man aldrig vem de är som får sms så båda gick och kolla sina mobiler. Till min glädje var de jag som hade fått sms. Från ett okänt nummer.
'Goodmorning babe. I'll pick you up at 7 pm. Louis :)xx' 
Jag sparade hans nummer och skrev sedan tillbaka:
'Goodmorning. Okey , sounds good. What should I wear?:)xx' 
'Something nice.xx' 
-Vem smsade? frågade Elvira. 
-Louis. sa jag och tittade upp från telefonen. 
-Jaså? Vad skrev han då? sa hon. 
-Han skrev att han skulle hämta mig vid sju och att jag skulle ha på mig något fint. 
-Haha något fint? Vad hade du tänkt ha? frågade Elvira. 
-Ingen aning.. sa jag och gick in i mitt rum för att leta upp något jag kunde ha på mig. 
Efter ett tags letande hittade jag en blommig klänning. För att piffa upp den lite satte jag ett band runt magen och knöt som en rosett. Jag ropade på Elvira. När hon kom in snurrade jag och kollade frågande på henne.
-Duger det här? frågade jag. 
-Ja Michelle de är jättefint! Louis kommer älska de! sa hon och gick fram och kramade mig. 
-Tack. sa jag med ett varmt leende. 
-Va fin man kan vara då! sa Leon när han kom in i rummet. 
-Haha tack Leon. Jag ska på en date med Louis. 
-Ska du? Va kul! sa han och kramade mig. Han kommer tycka du är jättefin. sa han och log. 
-Tack Leon. 

Några timmar senare
Nu var de bara en halv timma kvar till Louis skulle hämta upp mig. Jag var lite nervös. Men de skulle bli så kul. Elvira sminkade mig och jag satt och njöt. Hon var den bästa på att sminka av oss två. Så varje gång jag skulle nånstans bad jag henne att sminka mig. Hon hade inget emot de. Hon tyckte bara de var kul.
-Sådär! Nu är de färdigt! sa Elvira och log stolt. Jag öppnade ögonen och möttes av mitt egna ansikte i spegeln. Ögonen hade hon sminkat svart vit. Hon var så himla duktig. 
-Tack så jättemycket! De blev jättefint! utbrast jag och hoppade upp från stolen och kramade henne. 
-Haha tack. Försök att inte kladda till de bara. skojade hon. Hon gick ut ur rummet så jag kunde ta på mig min klänning. Mitt hår var ganska själv lockigt så jag gjorde som vanligt ingenting med de. När jag var klar gick jag ut till köket där Leon och Elvira var. Leon granskade mig uppifrån och ner och visslade.
-Looking good. sa han och skrattade. 
-Haha tack. Precis då plingade de på dörren. Jag gick och öppnade och där stod Louis i svarta byxor och en mörkblå kavaj med en vit t-shirt under. Han var verkligen jättesnygg. 
-Hi! sa han. You are really beautiful. sa han och log. Vi kramade om varandra.
-Thank you. sa jag. Såklart rodnade jag. You look good too. sa jag. Leon och Elvira kom ut till hallen. 
-Hello. sa Louis. 
-Hi. svarade dem.
-Have fun now. sa Elvira och log mot mig och Louis. 
-We will. sa Louis och kollade på mig.
-Och du får berätta varenda detalj för mig sen! sa Elvira och blinkade. 
-What? frågade Louis oförstående.
-Nothing. skrattade jag. Shall we go? frågade jag Louis. 
-Absolutley. sa han och vi gick ut genom dörren. Vi gick ner till hans bil och han satte sig i förarsätet och jag bredvid. 
-So where are we going? frågade jag när han körde ut från parkeringen. 
-I won't tell you. sa han med ett flin på läpparna. 
-Come on! I hate suprises! sa jag och stönade. 
-You what? utropade han. 
-Haha , if I know what the suprise is it's fun. 
-Haha you are very weird.. skrattade han. 
-Then we are two. skojade jag. 
Vi åkte i cirka 10 minuter till. När vi var framme gick Louis ut ur bilen och öppnade dörren för mig. Han höll ut en hand som jag kunde hålla i. 
-Oh , what a gentleman! sa jag och log. 
-Everything for you babe. sa han. Jag kollade mig omkring och såg att vi var vid havet och framför oss låg de en jättefin restaurang. Den såg dyr ut. 
-Louis.. It looks expansive.. sa jag försiktigt. 
-I know , but like I said. Everything for you. Vi gick in och fick vårat bord. De var ett litet bord för två med utsikt över havet. De var avskilt från de andra borden. Bara några få stycken tomma bord runt omkring oss. 
-This is the restaurants best table. sa Louis och log stolt. Jag log mot honom. Vi fick menyer av kyparen. Jag öppnade och såg hur dyrt de var. 
-Louis this is to expensive! I can't afford this! sa jag.
-I know that. That's why I pay. sa han och kollade ner i sin meny. 
-Oh god Louis.. Can't believe you are making me do this.. sa jag. Vi bestämde oss båda för att ta fisk soppa. 
-So.. How was your life in Sweden? frågade Louis. 
-It was.. började jag. Jag var osäker på om jag ville berätta för Louis om mitt "gamla" liv. 
-It was..? frågade Louis. Jag tog ett djupt andetag och bestämde för att berätta.

Kapitel 11! Vad är de Michelle ska berätta? Tror ni de kommer hända nåt på daten? Vad kommer hända med Harry?

Kapitel 10

Tidigare:
-AAAHHH! skrek jag när jag kom upp till ytan igen. 
-That was not nice! skrek jag till Louis. Jag började skvätta vatten på han och han skvätte tillbaka. Jag känner att någon skvätter på mig bakifrån och vänder mig om för att se vem de är. Så klart så är de Harry som står där och ser busig ut. Jag slänger mig mot honom och trycker ner oss båda under vattnet. Vi kom upp till ytan samtidigt. Han kollar djupt ner i mina ögon. Jag ser hur han böjer sig fram och jag grips av en panikattack. Ska han kyssa mig?! Vad håller han på med?! Panikattacken försvann lika fort som den kom för när han är så nära min mun som de går att komma utan att nudda den trycker han ner mig under vattnet. 
-HARRY! YOU ARE SO MEAN! skrek jag. Han bara skrattar. 
-Ugggh. sa jag medan jag gick upp mot stranden för att lägga mig på en torr handuk. 

Jag la mig på handuken och kände hur solen genast började bränna på kroppen. Jag slöt ögonen och njöt av att de var sommar och fint väder. Jag hörde hur nån la sig på handuken. Jag öppnade ena ögat och såg att de var Harry som hade lagt sig bredvid mig. Jag kunde inte låta bli att kolla på hans vältränade mage. Shit.. 
-You like what you see? sa han plötsligt och skrattade. Jag rodnade och kollade upp mot hans ansikte. 
-You are so cute when you blush! sa han vilket så klart fick mig att rodna ännu mer. 
-Haha thanks.. sa jag och slöt ögonen igen. Vi låg själva i ungefär 5 minuter till tills dem andra kom upp från havet. 
-I'm hungry.. var de första Niall sa. 
-Maybe some of us could go shopping? föreslog Liam. 
-Me and Michelle can go! sa Louis snabbt. Blickarna vändes mot mig. 
-Why not? sa jag och log mot Louis. Jag reste på mig och tog på mig kläderna ovanför min bikini. Den var hyfsat torr. 
-See you soon then. sa Louis när vi gick iväg mot parkeringen. Vi satte oss i hans bil och körde sedan ut från parkeringen mot någon affär. Jag litade på att Louis visste vart vi skulle för jag hade ingen aning om vart vi var. 
-You know where we are going right? frågade jag med orolig blick mot Louis. 
-Haha yes Michelle! skrattade han. Han tog ögonen från vägen en sekund för att kolla in i mina ögon. På den korta sekunden pirrade de till i min mage. Varför pirrade de i magen? Han hade ju kollat på mig förut? 
-Alright Michelle.. I just have to ask.. And I want you to be 100% honest. sa han. Jag kände hur jag blev lite nervös. 
-Okey.. sa jag försiktigt. 
-Okey, do you have a boyfriend? frågade han nervöst. 
-No I haven't. svarade jag och log. 
-Okey good , cause I wanted to know if you wanna go and have dinner with me, like a date. I understand if you don't wanna go , I mean we known each other for like a couple of days but I think you amazing and I love spending time with you, you can say.. han pratade väldigt snabbt och jag märkte på han att han var nervös. 
-Louis! Calm down! I would love to go on a date with you! avbröt jag honom. Han kollade på mig och log. 
-Oh.. Thank you , I was thinking tomorrow night? sa han och log ännu större. 
-That's perfect! sa jag och log mot han.
Vi handlade lite picknick mat och åkte sedan tillbaka till stranden och dem andra. När vi kom dit kom Niall springande mot oss och tog påsarna och började genast plocka upp maten. Han förklarade senare när han hade fått äta att han var vrålhungrig. 
När jag började äta märkte jag hur hungrig jag också var. Jag och alla andra åt som att vi aldrig hade sett mat förut. Efter maten solade vi och badade. Klockan gick och till slut blev de kväll. 
-Oh! This is like one of my dreams! Being on a beach with your friends late on a summer night! Only thing that is missing a guitar and a fire. utbrast Elvira. 
-Lucky for you I brought my guitar. sa Niall och började gå mot bilarna. 
-Did you bring a fire too? ropade Louis efter Niall. Han vände sig om och räckte ut tungan. 
-Come on we make a fire! sa Harry och gick för att leta pinnar. Leon , Louis och Elvira gick efter han. Liam flyttade närmare mig. 
-So , is there something going on between you and Louis? frågade Liam. 
-Maybe.. sa jag frånvarande. Liam kollade på mig och höjde ögonbrynen. 
-Maybe? Just maybe? frågade han.
-We aren't together or something.. But he invited me on a date.. sa jag och rodnade. 
-A date? Nice! You make a great couple. sa han och log. Just make sure you aren't hurting anyone before you take it to the next step. sa han allvarligt. Jag förstod inte vad han menade med de och jag hann inte fråga han förrän Niall kom. 
-Did everyone else die while I was gone? frågade Niall förvånat. 
-Haha no , they went to look for sticks. sa Liam. 
-Oh okey. sa Niall. I samma stund kom dem tillbaka med pinnar i famnen. 
-I brought a lighter. sa Niall och ställde sig upp för att hjälpa till med elden. 
När elden var klar satte sig alla runt i en ring och Niall började spela. Han började spela på en lugn låt. Efter ett tag började Liam sjunga. De var en väldigt vacker låt. Eftersom jag inte visste vilka dem var innan visste jag inte vad låten hette. Louis som satt bredvid mig viskade: 
-The song is called Little things. It's on our new album. Jag nickade och lyssnade på Liam. Vilken fin röst han hade. Och Niall var verkligen duktig på gitarr. Efter refrängen var de Louis tur att sjunga. Jag hade inte hört han sjunga förut. Han hade en jättefin röst. Han kollade på mig när han sjöng.
-You can't go to bed without a cup of tea and maybe that's the reason that you talk in your sleep , and all those conversations are the secrets that I keep , though it makes no sence to me. Vilken vacker låt! När Harry sjöng kände jag hur han kollade på mig också. Jag visste inte om jag skulle kolla på han eller inte så jag kollade ner i elden. När en kille sjunger såna ord till en blir man lite generad. Efter little things sjöng vi låtar som alla kunde. De var bland annat Micheal Jackson , Justin Bieber och massa andra. När klockan var runt 12 sa Leon:
-Guys , I think it's time to go home now.. 
-Yeah you right. sa jag och gäspade. Vi började gå upp mot bilarna. Jag åkte i Louis bil. Jag satte mig i baksätet med Leon.Liam satt i framsätet. Jag var så trött så jag somnade på Leons axel.
 
Louis perspektiv
Jag var så glad att Michelle hade svarat ja när jag frågat henne om hon ville gå på dejt. Hon var verkligen underbar. Jag såg fram jättemycket till imorgon kväll. Hela vägen hem till Michelle och Leon satt jag med ett leende på läpparna. När vi var framme hos dem så kollade jag bak och såg Michelle sova på Leons axel. Hon var så söt när hon sov. Leon väckte henne försiktigt och sa något på svenska. Hon kollade nyvaket på mig och sprack upp i ett stort leende. De fick mig att le också. 
-Goodnight babe. sa jag när hon gick ut ur bilen. Hon log som svar.
-Goodnight man. sa Leon och stängde dörren. 
-So.. I heard you invited Michelle on a date. sa Liam och flinade mot mig. 
-From who? sa jag medan jag körde mot Liams lägenhet. 
-From her. sa han. You like her alot don't you? frågade han. 
-Yeah I do.. She's the best. sa jag och sprack upp i ett leende. 
-I can see that you do. sa han. 
Vi pratade lite mer om dagen tills vi var framme vid hans lägenhet. 
-Have fun tomorrow. sa han och flinade mot mig. 
-Haha I will. sa jag. Han stängde dörren och jag körde hem till mig. När jag kom hem var klockan närmare ett. Jag tog upp min mobil ur fickan och såg ett sms från Harry.
'What about a fifa night at my place tomorrow night? xx' 
Jag svarade: 
'Sorry man, I have a date. xx'
Inom några sekunder fick jag ett svar: 
'A date? With who? xx'
'Michelle..xx'
 
Harrys perspektiv

När jag såg smset var de som om nån slog mig i magen. Jag förstod inte hur jag kunde ha så starka känslor för någon jag bara känt i några dagar. Men hon var så fantastisk. Hennes leende , hennes skratt. Hela hon. Och nu skulle hon på en date med Louis. Great. Jag bestämde mig för att inte svara så jag satte telefonen på laddning och gick och la mig. 

Kapitel 10! Nu börjar de hända saker! Vad tror ni kommer hända? Vad tyckte ni om kapitlet?
Tack för alla fina kommentarer , jag blir verkligen jätteglad! <3

Kapitel 9

Tidigare:
-You can sleep here. It's late and Elvira and Leon is already sleeping. sa han. 
-Do you think it's okey for Harry? frågade jag osäkert.
-Does it looks like he cares? sa han och pekade på Harry som sov tungt i soffan. 
-Haha your right. sa jag. 
-I'll get you a mattress to sleep on. sa han och började gå. 
-I'll go with you. You can't leave me after that movie. sa jag och gick efter han. 
20 minuter senare låg vi på varsin madrass. 
-Goodnight then. sa Louis. 
-Goodnight. sa jag. Kort där efter somnade jag.
Jag vaknade av att jag hörde massa prat. Jag öppnade långsamt ögonen och satte mig upp på madrassen. Jag såg att de jag vaknat av var Elvira och Niall som satt och skrattade åt nåt i soffan. 
-Thank you guys. Thank you. sa jag surt och slängde huvudet mot kudden. 
-Hahah. Sorry Michelle.. But the clock is 11 pm so it was time to wake up anyway. sa Niall. 
-Hmpf.. 
-Have you sleeped well? ropade Louis från köket. 
-Haha yes I have!  How about you? frågade jag tillbaka. 
-Okey I guess. Isn't use to sleep on the floor. sa han när han kom i rummet. 
-No because you are use to sleep in a big hotel bed cause you are a big popstar! skojade jag. 
-Yeah right. sa Louis. Anyway, it's time for breakfast. 
-Good i'm starving! sa Niall och skyndade iväg mot köket. 
-Where is the others? frågade jag när vi blev ensamma i vardagsrummet. 
-Well , Harry Liam and Leon is in the kitchen but Zayn left. 
-What? Why? frågade jag. 
-He was going to his girlfriend. sa han med ett flin på läpparna.
-Oooh so he has a girlfriend? sa jag samtidigt som jag ställde mig upp. Eftersom jag inte hade med mig nån pjaymas eller nånting hade jag sovit i mina kläder. Inte världens bekvämaste men de var bara en natt. 
-Yeah. Perrie. She's in a band too. A girlband. Little mix. They won x-factor a year ago. sa han. 
-They did? Cool. sa jag.
-What take you guys so long? sa Harry. We are waiting! sa han lite surt.
-Chill man , we're coming! sa Louis och gick efter Harry till köket. 
Efter frukosten hjälptes vi åt att diska. Medan jag torkade en tallrik tänkte jag på hur glad jag var att vi hade åkt till London och att vi hade träffat dessa galna killar. Dem var verkligen roliga att hänga med. 
-What are you thinking about? sa Louis när han såg mitt leende. 
-How lucky I am for meeting you. You're crazy. So fun to be with. sa jag och log ännu större. 
-Yeah , you are lucky for meeting me. The others are just crazy in a bed way. skojade han. 
-Haha yeah right. sa jag. 

Harrys perspektiv

Hade inte Louis vart väldigt mycket med Michelle nu? Igår när vi kollade på film satt dem ju tillsammans. Imorse i vardagsrummet. Nu när dem diskade. Jag vet inte ens varför jag blev avundsjuk. Vi hade ju bara känt varandra i några dagar. Ändå så gjorde ont att se henne skratta och skoja med Louis. Jag överreagerade väl som vanligt. Dem var bara kompisar. Eller? 
-Harry? We asked you a question? Wich world are you in? frågade Michelle. 
-Uhm.. Sorry.. I was thinking. What was the question? frågade jag log.
-We asked you if you wanted to hang out. All of us. Except Zayn. sa hon. 
-Absolutley! What shall we do? sa jag. 
-Well we were talking about going to the beach. sa Louis och log ivrigt.
-That sounds great! sa jag. 
-I'll go ask the others. sa Michelle. 
Hon gick in i vardagsrummet. 
-What is with you man? You dosent't seem like you. sa Louis bekymrat och satte sig på stolen mitt i mot mig. 
-No i'm fine. sa jag undvikande. 
-You sure? You know you could talk to me when ever? sa Louis.
-I know. But there is nothing to talk about. sa jag. Jag visste att jag ljög, men jag kunde inte säga till Louis att jag gillade Michelle, för om han gillade henne skulle de bara ställa till med problem. De var de sista jag ville.
-They are in. Me Elvira and Leon are just going to go home to pick up bikinis and stuff. sa Michelle när hon kom in i rummet. 
-Good! I can drive you , I need to get my swimming trunks too. sa Louis och ställde sig upp. 
-Thanks! sa Michelle och log mot Louis. 
-Where will we meet then? sa jag. 
-How about here? I can't take everybody in my car so you can drive too please? sa Louis. 
-Yeah of course.
-Good , we will meet here in half on hour something then? sa Michelle. 
-Right. sa Harry. 

Michelles perspektiv

Vi var påväg till stranden. Jag satt i Louis bil. Han körde och jag satt i framsätet och Liam och Leon där bak. Harry Niall och Elvira åkte i Harrys bil. Jag kände på mig att de skulle bli nåt mellan Niall och Elvira idag. Dem passar verkligen ihop. Lika galna i mat båda två. 
-So do you like to swim? frågade Louis mig med ögonen på vägen. 
-Haha yeah but I sunbath a lot too. svarade jag. 
-Your liar! You don't swim at all! sa Leon. 
-You don't? Come on! Sa Louis.
-I do! Not that much , it depends. svarade jag. 
-But why? frågade Louis.
-It's cold! svarade jag. 
-Oh god.. sa Louis. Anyway, we are here. sa han och stängde av motorn och hoppade ur bilen. Jag öppnade dörren och andades in den svala havslukten. Jag älskade sommaren. Jag älskade att ligga på en mjuk strand och känna solen bränna på kroppen. 
Vi började gå ner mot stranden. Jag gick fram till Elvira. 
-Så , hur går de med Niall? frågade jag henne. 
-Vadå? Vi är bara kompisar! sa hon men jag såg på henne att hon ljög. Hon hade ett sånt leende på läpparna som lystes upp i ögonen. 
-Kom igen! Jag ser på dig att du gillar han! sa jag. 
-Ja kanske lite.. Men han gillar säkert inte mig. sa hon nedstämt. 
-Varför skulle han inte gilla en sån fins tjet som du? Ni har ju allt gemensamt! Kom igen tjejen! Jag ser på både dig och han att ni gillar varandra! sa jag uppmuntrande. 
-Tack Michelle. sa hon och gav mig en snabb kram och sprang sedan mot Niall. Jag stannade och kollade runt mig. Sedan la jag ner mina grejer och bestämde mig att de var här vi skulle vara. 
-Guys! This is the perfect place! ropade jag så alla skulle höra. Vi la ut handukar och filtar och jag tog av mig mina shorts och min tröja så jag bara hade bikini kvar. Jag var påväg att lägga mig ner på handuken när Liam kommer fram till mig. 
-If you taught you could sunbath now you are wrong! We all are going for a swim. sa han bestämt och sträckte ut en arm som jag skulle ta tag i. 
-Ugghh.. sa jag och reste mig upp med hjälp av hans hand. 
-Good girl. skojade han och började springa ut i havet. Jag gick långstamt efter. Jag hörde hur Louis kom springandes bakom mig för han skrek: 
-Come on Michelle! Don't be such a chicken! Han tog tag i min hand och vi sprang ut i de kalla havet tillsammans. Han puttade ner mig så jag doppade hela huvudet. 
-AAAHHH! skrek jag när jag kom upp till ytan igen. 
-That was not nice! skrek jag till Louis. Jag började skvätta vatten på han och han skvätte tillbaka. Jag känner att någon skvätter på mig bakifrån och vänder mig om för att se vem de är. Så klart så är de Harry som står där och ser busig ut. Jag slänger mig mot honom och trycker ner oss båda under vattnet. Vi kom upp till ytan samtidigt. Han kollar djupt ner i mina ögon. Jag ser hur han böjer sig fram och jag grips av en panikattack. Ska han kyssa mig?! Vad håller han på med?! Panikattacken försvann lika fort som den kom för när han är så nära min mun som de går att komma utan att nudda den trycker han ner mig under vattnet. 
-HARRY! YOU ARE SO MEAN! skrek jag. Han bara skrattar. 
-Ugggh. sa jag medan jag gick upp mot stranden för att lägga mig på en torr handuk. 

Kapitel 9! Kanske inte de bästa kapitlet , men jag har planer för nästa! Stay tuned! 
 

Kapitel 8

Tidigare:
-Oh hi. I didn't see you. sa Louis och ställde sig upp. Han kramade mig och viskade i mitt öra: You look beautiful. 
-Thank you. sa jag tyst ner i marken. Harry ställde sig upp och kramade mig också. 
-So.. Are we going to your place? sa jag och kollade på Harry. 
-Yeah if you want to? sa han och kollade på mig. 
-Yeah absolutley! Just gonna write a note to Elvira and Leon. 
-Are they still asleep? frågade Louis förvånat. It's 12.00 pm! 
-Haha I know.. They sleep really much. 
 


Vi satt i Harrys bil på  väg hem till honom. Harry körde och Louis satt bredvid Harry så jag fick sitta bak. Vi pratade om vad vi skulle göra när vi kom fram till Harry. 
-We could watch a movie. sa Louis. 
-But if we watch a movie we don't talk or get to know each other! sa Harry. 
-We could.. play a game! Not a tv game or something. Like a board game. Do you have any Harry? sa jag. 
-Hm.. yeah I think so. Like monopoly? frågade han och kollade bak på mig i backspegeln. 
-Yeah exactly. sa jag. Louis? Are you in? frågade jag.
-I'm in! sa han och vände sig bak mot mig. Han log. Jag kände hur de pirrade till i magen. Jag log mot han med. 
-We're here! sa Harry och öppnade bildörren. Jag knäppte loss bältet och klättrade ur bilen. 
Vi gick in i Harrys lägenhet. 
-You can go to the livingroom. I'll just look up the monopoly. sa Harry och gick nånstans för att hämta spelet. Jag och Louis satte oss i soffan. 
-Uhm.. Can I ask why you moved to London? 
-Haha yes of course Louis! Well.. It was my idea , i've always wanted to live in London. So I asked Leon and Elvira. They said that it would be really fun. But moving from Sweden to London is big so they asked their parents. They said yes after a while. But my parents are.. They work like all the time. They don't have time for the family. And they had no idea about my dream of moving to London so when I asked they said no. But after some nagging they let us go. Only for the summer. If they see that we can do it they maybe let us stay. sa jag. 
-Wow! I could never move to another country! sa Louis. 
-That's because you were born in the best. sa jag med ett leende. 
-Haha true! skrattade Louis. 
-I FOUND IT! hörde vi Harry skrika. Några sekunder senare kom han in i rummet med ett gammal monopol. 
-It may be old , but what ever! sa han och satte sig bredvid mig i soffan. 
Vi spelade länge och hade jätteroligt. Jag hade nog aldrig skrattat så mycket som jag gjorde idag. Efter några timmars spel så gav Louis upp. 
-I give up! It's not fun when you cheat all the time Harry! sa han och blängde på Harrys pengarhög. 
-It's called skills. sa han och log stolt. Jag kände hur de vibbrerade i min jeansficka. På skärmen stod de Elvira.
-Heej! sa jag. 
-Hej. sa Elvira.
-Ville du nåt speciellt? frågade jag. 
-Nej, eller jag skulle bara kolla om du fortfarande var hos Harry. sa hon. 
-Ja de är jag. sa jag med ett leende även fast hon inte kunde se de. 
-Who is it? mimade Harry. 
-Elvira. sa jag.
-Ah? sa Elvira i andra änden. 
-Nej , jag sa till Harry. Vänta lite. sa jag och tog bort telefonen från örat. 
-What are you talking about? frågade Harry. 
-She asked me if I was here and I said I was. 
-Okey. Ask her if she and Leon wants to come over for dinner. I could invite Liam, Niall and Zayn too. So you can meet them. sa Harry. 
-Okey I'll ask her. 
-Harry undrar om du och Leon vill komma på middag. Han ska bjuda Niall Liam och Zayn också. Du vet dem som spelar i hans band.
-Ja jättegärna. Jag vill i alla fall. Ska fråga Leon. sa hon. Efter några sekunder var hon tillbaka i luren. Han vill , men vart bor han? sa hon. 
-Vänta.. Elvira and Leon dosen't know where you live. sa jag och kollade på Harry.
-I know , but Liam and the others will pick them up. sa han.
-Okey.. Liam och dem hämtar er. sa jag till Elvira. 
-Okej när? frågade hon. 
-When? frågade jag Harry. 
-Half an hour. svarade han. 
-Om en halvtimma. sa jag till Elvira. 
-Okej. Puss! sa hon och la på.
-So , who's cooking? frågade jag och kollade på Harry och Louis. 
-I was thinking of making tacos. So all could help? sa Harry.
-Sounds great! sa jag och log. Vi började med maten och cirka en halv timma senare plingade de på dörren. Harry gick och öppna och jag följde med. 
-Hi! sa han när han öppnade dörren. Först kom Niall och sen kom en kille som var antingen Zayn eller Liam. Efter han , vem de nu var , kom Elivra och sen en till kille jag inte kände igen, och till slut kom Leon. Dem tog av sig sina skor. 
-Hello , my name is Zayn. Sa killen som hade svart hår och som kommit in först. 
-Hi , i'm Michelle. sa jag och log. Han log tillbaka. Han såg inte så dum ut..
-Hi , i'm Liam. sa den andra killen. Han hade kort kort brunt hår. 
-Hi , i'm Michelle. sa jag igen och flashade ett leende.
-Hej. sa jag till Leon och Elvira. Vi gick in i köket och alla hälsade på alla. Eftersom att maten nästan var klar så började jag och Louis duka. 5 minuter satt vi vid bordet och skulle börja äta. 
-So , Harry told us you weren't from England? sa Liam och kollade på mig. 
-No , we're from Sweden. But for this summer we're living in London. Maybe after the summer. It depends. 
-Depends on what? frågade Harry. 
-If our parents think we can handle living on our own. sa jag. 
-Oh. Please behave so you can stay then. sa Harry med ett flörtigt leende. 
-Haha yeah , we will. At least me. sa jag med ett skratt och kollade på Elvira och Leon. 
-Yeah I will too. I love London! sa Leon.
-Me too. sa Elvira. Vi åt och pratade lite mer om killarna och deras band. Dem berättade hur dem hade satts ihop till ett band under bootcamp utan att känna varandra. Efter maten satte vi oss i soffan. 
-What about a movie? föreslog Niall. 
-I'd love that. Super tired! sa Elvira. 
-How can you be tired you were asleep at 12.00 pm! utbrast Louis. 
-Haha I know! But i'm a teen! sa Elvira och skrattade. 
-I am too but I don't sleep all the time! sa Louis. 
-Ehm.. Lou? You are not a teen. sa Zayn. 
-You aren't? How old are you? frågade jag förvånat. 
-I am 20. Don't say it's old! Cause it's not! sa Louis. 
-20?! Oh god! You can not tell! Are you all 20?
-Haha no. I am 18 , Niall is 19 Zayn is 19 Liam is 19 and yeah , Louis is 20. sa Harry.
-So you are the youngest? frågade jag Harry.
-Yep. sa han och log. 
-Guys! Movie was it right? sa Niall. Han satt framme vid tvn och skulle välja film eller nånting. 
-Haha yeah Niall. Did you choose one? sa Zayn.
-Yeah I choosed The shining! sa Niall med ett ivrigt leende på läpparna. 
-Oh no! That's a horror movie right? sa jag och kollade oroligt på Niall. 
-Haha yeah. sa han och satte in skivan i dvdn. 
-No! Please I hate horror movies! sa jag. Såklart lyssnade han inte. 
-It's okey babe! You can sit here with me. sa Louis med ett tryggt leende. Jag kunde inte undgå att se Harrys blängande på Louis men jag orkade inte bry mig om det. Filmen började och jag vart genast rädd. Jag tog upp benen från golvet och tryckte upp dem mot hakan. Louis la sin arm runt mig och drog in mig. Vi satt så resten av filmen. 
När filmen var slut var de bara jag och Louis som var vakna. 
-This is so unfair , they want to watch a horror movie but they then falls asleep? sa jag surt.
-They are teens you know. sa Louis och blinkade till mig. 
-Hey! I'm a teen too. 
-You are? How old are you? sa han. 
-18.
-I see. Leon and Elvira are 18 too right? frågade han. 
-Yeah. svarade jag. 
-Uhm.. I need to go to the bathroom.. But after this movie I can't go there alone so will you follow me? 
-Yeah. I can wait outside. sa han och ställde sig upp. 
-Good thank you. sa jag och log mot han. Han log tillbaka och kollade in i mina ögon. Han var verkligen vacker. 
Jag bröt ögonkontakten och började gå mot hallen där toaletten låg. Louis gick bakom mig. Jag gick in på toaletten utan att låsa. Louis stod ju där ute och jag visste att han inte skulle komma in. Jag gjorde de jag behöde göra och tvättade händerna och gick sedan ut till Louis igen. 
-Louis , do you know what the clock is? 
-Yeah , it's 1 pm. 
-Ah that much.. I don't wanna get a cab this late.. 
-No that's not safe. sa han 
-I know but how are we supposed to get home? sa jag. 
-You can sleep here. It's late and Elvira and Leon is already sleeping. sa han. 
-Do you think it's okey for Harry? frågade jag osäkert.
-Does it looks like he cares? sa han och pekade på Harry som sov tungt i soffan. 
-Haha your right. sa jag. 
-I'll get you a mattress to sleep on. sa han och började gå. 
-I'll go with you. You can't leave me after that movie. sa jag och gick efter han. 
20 minuter senare låg vi på varsin madrass. 
-Goodnight then. sa Louis. 
-Goodnight. sa jag. Kort där efter somnade jag. 

Här är ett kapitel! Vad tycker ni? Vad tror ni kommer hända? Kommentera! <3
 
 

Kapitel 7

-It was nice to meet you again. You can give me your number so we can do it again? frågade Harry mig. 
-Yeah it really was. Of course! sa jag. Han tog fram sin mobil och jag min. Han skrev in sitt nummer i min och jag mitt i hans. Jag gav tillbaka hans telefon och jag fick min. 
-Goodbye then. sa han och kramade mig. Åh gud vad han luktade gott. Han släppte mig och Louis kom fram till mig. 
-Goodbye. sa han och kramade mig. Jag kramade Niall. Louis och Harry kramade Elvira och gjorde nån slags grabbkram med Leon. 
-Bye everyone! sa dem och gick. 
Jag kollade på mobilen och såg att klockan var 21:00. Jag var sjukt trött. Efter att ha packat upp alla grejjor och sedan shopping. Ingen lätt dag. Så jag bestämde mig för att gå och lägga mig redan nu. 
-Jag går och lägger mig. Godnatt. sa jag när jag gick förbi vardagsrummet där Leon och Elvira satt. 
-Okej godnatt! ropade dem efter mig. 

Harrys perspektiv

Jag låg i min säng och kollade på twitter. Svarade på lite tweets. De plingade på dörren så jag gick motvilligt upp ur sängen. Jag tog på mig ett par joggingbyxor och en tröja. Jag öppnade dörren och där stod Louis. 
-Hi! sa han glatt. 
-Hello.. sa jag trött. 
-Did I wake you up? frågade han medan han tog av sig sina skor. 
-No. But I woke up like 10 minutes ago. 
-Yeah I can tell by your hair. 
-Shut up. sa jag och satte mig i soffan. Why are you here anyway? frågade jag och kollade på han. 
-Cause I wanted to hang out with my bestie. sa han och log. 
-What do you wanna do then? frågade jag. 
-Noooothiing! We have a free day Harry, let's chill and watch a movie or something. sa han och gick mot tvn. 
-Sounds good. sa jag och la mig till rätta i soffan. 
En film började rulla men jag orkade inte kolla. Jag tog upp mobilen och skrev ett sms till Michelle.
'Goodmorning! Slept well?xx'
Jag tvekade några sekunder innan jag skickade iväg det. Några minuter senare fick jag ett svar.
'Goodmorning! Yeah. How about you ? :)xx'
Jag skrev snabbt ett svar. 
'Good. Yeah.. Still pretty tired. But i'm free today so it's okey to be tired ;) xx'
Inom några sekunder fick jag ett svar. 
'Haha okey, enjoy your free time :)xx'
'Wanna come over? Me and Louis watching a movie. You can join if you want to. Bring Elvira and Leon too.' 
Jag tvekade innan jag skickade de. Hon kanske inte ville vara med oss? Till slut skickade jag de. Hon får väl säga nej om hon inte vill.
 
Michelles perspektiv
 
'Wanna come over? Me and Louis watching a movie. You can join if you want to. Bring Elvira and Leon too.' 

Jag läste smset och ett leende spred sig på mina läppar. Hänga med Louis och Harry en dag till. Ett problem fanns dock. Jag visste inte vart dem bodde. 
'Leon and Elvira is asleep and if I wake them up they will only be mad at me. But I wanna come! One problem tho. I have no idea where you live. xx'

Jag skicakde smset. Innan jag hann blinka så ringde de. De var Harry såklart.
-Hi. 
-Hello, it's Harry. I saw your text. If you don't mind me and Louis could pick you up? sa han. 
-If it's okey? sa jag. 
-Of course. Why wouldn't it? sa han.
-I don't know. You said you were tired. 
-That's because I just woke up. Can we pick you up in 10 minutes? 
-Ehm.. You can come over but i'm not done yet.. sa jag och kollade ner på min pjaymas. 
-Haha okey see you then. sa han och la på. Jag hoppade upp ur sängen och gick in i badrummet och tog snabbt av mig kläderna och hoppade in i duschen. 
 
De ringde på dörren. Jag stod framför garderoben i bara en handuk. Jag hade precis kommit ur duschen och skulle ta på mig. Great tänkte jag. Gå och öppna dörren för två killar som du känt i typ en dag i handuk. Jag slängde snabbt på mig ett par shorts och ett linne. Jag fick ta de så länge. Jag gick till dörren och de plingade igen. Högre och längre denna gången. Jag öppnade dörren och möttes av ett stort leende av Louis. 
-Hi! sa han glatt. 
-Hi! sa jag. 
-Hello. sa Harry som kom in bakom Louis. 
-Ehm.. if you excuse me i'm not done yet.. Gotta get dressed. sa jag. Harry och Louis kollade ner på min kropp. 
-Michelle.. I think you are dressed. sa Harry fundersamt. 
-Hahah I knooow! But I wasn't dressed when you came so I just threw something on. Now if you excuse me.. sa jag och gick in till mitt rum. Harry hade ju bott här så han kände sig säkert som hemma. 
Eftersom de inte var så varmt idag. Plus att de regnade tog jag på mig ett "bluslinne" och en kofta och vanliga jeans. Jag lät håret falla som vanligt och tog på mascara. Jag gick ut till killarna och dem satt i soffan med sina mobiler. Jag harklade mig så dem skulle se att jag stod där. 
-Oh hi. I didn't see you. sa Louis och ställde sig upp. Han kramade mig och viskade i mitt öra: You look beautiful. 
-Thank you. sa jag tyst ner i marken. Harry ställde sig upp och kramade mig också. 
-So.. Are we going to your place? sa jag och kollade på Harry. 
-Yeah if you want to? sa han och kollade på mig. 
-Yeah absolutley! Just gonna write a note to Elvira and Leon. 
-Are they still asleep? frågade Louis förvånat. It's 12.00 pm! 
-Haha I know.. They sleep really much. 

De här kapitlet var riiiiiktigt sugigt. Kort och massa tråkigt. Men de kommer nog komma lite spänning nu! Hoppas vi. Jag ska verkligen försöka skriva ett imorgon också. För på fredag ska jag hem till en kompis. Ska försöka skriva ett imorgon iaf! :) 

Kapitel 6

Tidigare:
-Who were you talking to? frågade Harry nyfiket. 
-Leon. He's living with us in Robins apartment. If you remember him. 
-Yeah I remember him. Is it your boyfriend or something? frågade han. 
-Hahah no! Absolutley not! He's like a brother! svarade jag. 
-Is he your boyfriend then? sa han och vände sig mot Elvira. 
-No! He is like a brother for me too. I could never date him.
-Oh okey. 
-Well it was nice to meet you but Leon is waiting for us so we better get going. sa jag och log mot Harry, Niall och Louis. 
-Michelle.. ehm.. Ingen av oss vet vart vi är men de vet troligen killarna och Harry vet ju vart lägenheten är vi kanske kan fråga ifall dem kan följa oss för jag har ingen lust att sova på gatan. 
-Sant.. Harry? We are just wondering if you have time to follow us home cause we have no idea where we are and we don't know where the apartment is so.. sa jag. 
-Of course! Come on here. sa han och började gå rakt fram.

 

Vi gick under tystnad. Jag gick bredvid Harry och Elvira. Bredvid Elvira gick Niall och bredvid Harry gick Louis. 
-How do you like London ? frågade Niall oss. 
-We love it! Best city ever. svarade Elvira med ett leende. 
-Yeah, it really is! höll jag med. 
-Where did you live before? frågade Louis och kollade på mig. Jävlar vad snygg han var! 
-Uhm, Sweden. svarade jag. 
-Sweden? How cool is that?! Wich city? frågade han.
-Gothenburg. svarade jag och log. 
-Oh i've never been there. Is it like Stockholm? frågade han. 
-I don't know actully, never been to Stockholm. But Gothenburg is the second best city, so no I don't think so. 
-Haha, I really wanna go there.. sa han. 

Vi gick i cirka 10 minuter till. Jag pratade mest med Harry och Louis. Elvira och Niall gick lite bakom oss och skrattade och pratade non stop. Dem verkade komma överens med en gång. 
-Here it is. Sa Harry och stannad framför lägenhets huset. Han log mot mig och jag log tillbaka. 
-Thank you so much. We would probably sleep on a park bench somewhere without you. skojade jag. Harry skrattade. 
-No problem. svarade han och log ännu större. 
-Wanna come up with us? Frågade Elvira och kollade på killarna. 
-We would love to! utbrast Louis innan jag hann säga nåt. 
-Vänta va? Varför bjöd du upp dem? Frågade jag förvånat Elvira. 
-Vadå då? Var de nåt fel med de? frågade hon ännu mer förvånat.
-Eh.. en har vi träffat en gång och dem andra har vi typ vart med i 15 minuter? Dem kanske är värsta.. längre hann jag inte förrän Elvira avbröt. 
-Verkar dem som värsta.. vad de nu var du skulle säga? frågade hon. Hon hade såklart rätt. Dem var jättesnälla och jag överreagerade. 
-Uhm.. we don't understand a word of what you just said so please talk english. sa Niall. 
-Sorry.. Won't happen again. sa jag och öppnade portdörren och gick in. 

Vi kom in i lägenheten och tog av oss våra skor och så. Vi gick in i vardagsrummet där Leon satt och kollade på tv. Han kollade upp på oss när vi kom in och förvånade sig över hur många vi var.
-Hey Leon. 
-Hej..? sa Leon försiktigt. 
-This is Harry, Robins son. Do you remember? frågade jag. 
-Oh! sa Leon. Man såg hur alla,nästan alla i alla fall, bitar föll på plats. Han reste på sig och skakade hand med han. 
-And this is his bandmates , Louis and Niall. fortsatte jag. 
-Hi. Leon. sa han och sträckte fram handen. 
-Niall
-Louis. 
-They helped us home so we taught it would be fun if we hung out. förklarade Elvira. 
-Yeah absolutley! sa Leon och stängde av tvn. Alla satte sig i soffan. Jag satt i mellan Leon och Louis. Bredvid Louis satt Niall och bredvid Niall satt Harry. Elvira satte sig bredvid Leon. Leon och Louis började prata om nåt som jag inte lyssnade på. Elvira frågade Niall om han ville ha en rundtur i lägenheten så dem gick lika fort som dem satte sig ner. Harry och jag satt tysta. De blev lite awkward faktiskt. Eftersom att Harrys mamma och styvpappa ägde lägenheten kunde jag ju inte ge honom en rundtur. Jag gick upp från min plats och satte mig bredvid Harry. 
-So you said that your band was pretty big? How big? frågade jag vänligt. 
-Well.. It's hard to explain for someone who don't know anything about us. So I can take it from the start? Jag nickade. Han fortsatte: Me and the other four, Liam, Louis,Niall and Zayn auditioned for x-factor. We didn't make it through bootcamp but the judges decided to put us in a group. So we were formed on x-factor without knowing each other. We made it through judges house and then we came third. We got a record deal from Simon Cowell, our coach and here we are. We are kind of the biggest boyband in the world. 
Jag bara satt och gapade. Hur hade jag kunnat missa de här? 
-Are you kidding me? Can't belive i've missed this. What's the band name? frågade jag.
-One direction. svarade han.
-Oh.. I've actully never heard about you! Are you sure that you are famous in Sweden? 
-100% sure. svarade han med ett skratt. 
-I'm sorry that I don't know you! skrattade jag. 
-No don't be! I was glad that you didn't knew about us. I don't want people to treat me diffrent just beacuase i'm famous. I just wanna be me. 
-Haha good. sa jag. De kurrade till i min mage. Jag vände mig mot Leon och Louis. 
-What about some pizza. I'm really hungry. sa jag. 
-Did someone said pizza? ropade Niall och kom instörtande i rummet. 
-Yes, would you like some? frågade jag. 
-I would loooove it! sa Niall. Jag skrattade. 
-Niall eats everything all the time. He loves food. sa Louis.
-Who dosen't? sa Niall medan han slog ett nummer på telefonen. Pizzerian antagligen. 
-Well then Niall and Elvira have something in common. She also eats all the time. 
-But food is the beeeeeest! Thinking about getting a tatto where it says 'I love food'. skojade hon. 
-Don't do that. Your mom will kill you! skojade Leon. 
-The pizza is here in 10 minutes. sa Niall och skönk ner i soffan. 
- Will someone help me with setting the table? frågade jag. Jag ställde mig upp och kollade runt på alla. 
-Yes of course. sa Louis och ställde sig upp. 
-Thank you! sa jag och log. 
Vi gick ut i köket och jag tog ner tallrikar. Jag gav dem till Louis som började placera ut dem på bordet. 
-It's strange that we only knew each other for like.. One or two hours but it dosen't feel weird being around each other! sa Louis. 
-I know! I usually hate getting to know new people, but it feels like I known you forever! 
Harry kom ut i köket. 
-What are you guys talking about? frågade han med ett leende. 
-Louis said that it's strange that we only knew each other for a couple of hours and it feels like we been friends forever! förklarade jag. 
-Yeah I know! I taught about that too. sa Harry. De plingade på dörren. Jag ropade till Elvira: 
-Du får öppna! 
-Men jag har inga pengar! ropade hon tillbaka. 
-Inte jag heller! Fråga Leon. 
-Jag har inga! hör jag Leon ropa. 
-What the hell are you talking about? 
-No one of us have money
-But I have! I can pay.
-No!  guest shouldn't pay! 
-I don't feel like a guest in my moms apartament. sa Harry. 
-Okey then. 
Han gick till dörren och jag följde med och tog pizzan och han betalade. Vi gick till köket där dem andra redan satt och väntade. Jag satte ner pizzorna och satte mig på närmsta stol vilket var bredvid Louis. Harry satte sig mitt i mot mig. Vi började äta och pizzorna tog slut fort. Elvira och Niall åt nog mest. Men vem vart förvånad egentligen? När vi hade ätit upp och suttit och pratat lite sa Louis: 
-Wow guys.. The clock is much we really need to go now. 
-Nooo I don't wanna go.. klagade Niall. 
-Paul is going to be angry but that's your choice mate. sa Louis. 
-Ugh.. sa Niall. 
-Who's Paul ? frågade jag Louis medan vi gick ut till hallen. 
-Our bodyguard. sa han och log. 
-You have a bodyguard? sa jag. 
-Haha of course , we would be dead long time ago if we didn't! sa han och skrattade. 
-It will take me a while to understand how famous you guys are.. sa jag. 
-Haha.. 
-It was nice to meet you again. You can give me your number so we can do it again? frågade Harry mig. 
-Yeah it really was. Of course! sa jag. Han tog fram sin mobil och jag min. Han skrev in sitt nummer i min och jag mitt i hans. Jag gav tillbaka hans telefon och jag fick min. 
-Goodbye then. sa han och kramade mig. Åh gud vad han luktade gott. Han släppte mig och Louis kom fram till mig. 
-Goodbye. sa han och kramade mig. Jag kramade Niall. Louis och Harry kramade Elvira och gjorde nån slags grabbkram med Leon. 
-Bye everyone! sa dem och gick. 
Jag kollade på mobilen och såg att klockan var 21:00. Jag var sjukt trött. Efter att ha packat upp alla grejjor och sedan shopping. Ingen lätt dag. Så jag bestämde mig för att gå och lägga mig redan nu. 
-Jag går och lägger mig. Godnatt. sa jag när jag gick förbi vardagsrummet där Leon och Elvira satt. 
-Okej godnatt! ropade dem efter mig. 

Vad tycker ni? Vad tror ni kommer hända? Skriv vad ni tycker! Både dålig och bra kritik! 
Minst 5 kommentarer för nästa kapitel. (kanske de är så jävla kul att skriva! haha, men ärligt , kommentera mycket roligare att logga in och se massa kommentarer ju! då får man mer inspiration till bättre kapitel!)
 
 

Kapitel 6

Tidigare:
-Who were you talking to? frågade Harry nyfiket. 
-Leon. He's living with us in Robins apartment. If you remember him. 
-Yeah I remember him. Is it your boyfriend or something? frågade han. 
-Hahah no! Absolutley not! He's like a brother! svarade jag. 
-Is he your boyfriend then? sa han och vände sig mot Elvira. 
-No! He is like a brother for me too. I could never date him.
-Oh okey. 
-Well it was nice to meet you but Leon is waiting for us so we better get going. sa jag och log mot Harry, Niall och Louis. 
-Michelle.. ehm.. Ingen av oss vet vart vi är men de vet troligen killarna och Harry vet ju vart lägenheten är vi kanske kan fråga ifall dem kan följa oss för jag har ingen lust att sova på gatan. 
-Sant.. Harry? We are just wondering if you have time to follow us home cause we have no idea where we are and we don't know where the apartment is so.. sa jag. 
-Of course! Come on here. sa han och började gå rakt fram.

 

Vi gick under tystnad. Jag gick bredvid Harry och Elvira. Bredvid Elvira gick Niall och bredvid Harry gick Louis. 
-How do you like London ? frågade Niall oss. 
-We love it! Best city ever. svarade Elvira med ett leende. 
-Yeah, it really is! höll jag med. 
-Where did you live before? frågade Louis och kollade på mig. Jävlar vad snygg han var! 
-Uhm, Sweden. svarade jag. 
-Sweden? How cool is that?! Wich city? frågade han.
-Gothenburg. svarade jag och log. 
-Oh i've never been there. Is it like Stockholm? frågade han. 
-I don't know actully, never been to Stockholm. But Gothenburg is the second best city, so no I don't think so. 
-Haha, I really wanna go there.. sa han. 

Vi gick i cirka 10 minuter till. Jag pratade mest med Harry och Louis. Elvira och Niall gick lite bakom oss och skrattade och pratade non stop. Dem verkade komma överens med en gång. 
-Here it is. Sa Harry och stannad framför lägenhets huset. Han log mot mig och jag log tillbaka. 
-Thank you so much. We would probably sleep on a park bench somewhere without you. skojade jag. Harry skrattade. 
-No problem. svarade han och log ännu större. 
-Wanna come up with us? Frågade Elvira och kollade på killarna. 
-We would love to! utbrast Louis innan jag hann säga nåt. 
-Vänta va? Varför bjöd du upp dem? Frågade jag förvånat Elvira. 
-Vadå då? Var de nåt fel med de? frågade hon ännu mer förvånat.
-Eh.. en har vi träffat en gång och dem andra har vi typ vart med i 15 minuter? Dem kanske är värsta.. längre hann jag inte förrän Elvira avbröt. 
-Verkar dem som värsta.. vad de nu var du skulle säga? frågade hon. Hon hade såklart rätt. Dem var jättesnälla och jag överreagerade. 
-Uhm.. we don't understand a word of what you just said so please talk english. sa Niall. 
-Sorry.. Won't happen again. sa jag och öppnade portdörren och gick in. 

Vi kom in i lägenheten och tog av oss våra skor och så. Vi gick in i vardagsrummet där Leon satt och kollade på tv. Han kollade upp på oss när vi kom in och förvånade sig över hur många vi var.
-Hey Leon. 
-Hej..? sa Leon försiktigt. 
-This is Harry, Robins son. Do you remember? frågade jag. 
-Oh! sa Leon. Man såg hur alla,nästan alla i alla fall, bitar föll på plats. Han reste på sig och skakade hand med han. 
-And this is his bandmates , Louis and Niall. fortsatte jag. 
-Hi. Leon. sa han och sträckte fram handen. 
-Niall
-Louis. 
-They helped us home so we taught it would be fun if we hung out. förklarade Elvira. 
-Yeah absolutley! sa Leon och stängde av tvn. Alla satte sig i soffan. Jag satt i mellan Leon och Louis. Bredvid Louis satt Niall och bredvid Niall satt Harry. Elvira satte sig bredvid Leon. Leon och Louis började prata om nåt som jag inte lyssnade på. Elvira frågade Niall om han ville ha en rundtur i lägenheten så dem gick lika fort som dem satte sig ner. Harry och jag satt tysta. De blev lite awkward faktiskt. Eftersom att Harrys mamma och styvpappa ägde lägenheten kunde jag ju inte ge honom en rundtur. Jag gick upp från min plats och satte mig bredvid Harry. 
-So you said that your band was pretty big? How big? frågade jag vänligt. 
-Well.. It's hard to explain for someone who don't know anything about us. So I can take it from the start? Jag nickade. Han fortsatte: Me and the other four, Liam, Louis,Niall and Zayn auditioned for x-factor. We didn't make it through bootcamp but the judges decided to put us in a group. So we were formed on x-factor without knowing each other. We made it through judges house and then we came third. We got a record deal from Simon Cowell, our coach and here we are. We are kind of the biggest boyband in the world. 
Jag bara satt och gapade. Hur hade jag kunnat missa de här? 
-Are you kidding me? Can't belive i've missed this. What's the band name? frågade jag.
-One direction. svarade han.
-Oh.. I've actully never heard about you! Are you sure that you are famous in Sweden? 
-100% sure. svarade han med ett skratt. 
-I'm sorry that I don't know you! skrattade jag. 
-No don't be! I was glad that you didn't knew about us. I don't want people to treat me diffrent just beacuase i'm famous. I just wanna be me. 
-Haha good. sa jag. De kurrade till i min mage. Jag vände mig mot Leon och Louis. 
-What about some pizza. I'm really hungry. sa jag. 
-Did someone said pizza? ropade Niall och kom instörtande i rummet. 
-Yes, would you like some? frågade jag. 
-I would loooove it! sa Niall. Jag skrattade. 
-Niall eats everything all the time. He loves food. sa Louis.
-Who dosen't? sa Niall medan han slog ett nummer på telefonen. Pizzerian antagligen. 
-Well then Niall and Elvira have something in common. She also eats all the time. 
-But food is the beeeeeest! Thinking about getting a tatto where it says 'I love food'. skojade hon. 
-Don't do that. Your mom will kill you! skojade Leon. 
-The pizza is here in 10 minutes. sa Niall och skönk ner i soffan. 
- Will someone help me with setting the table? frågade jag. Jag ställde mig upp och kollade runt på alla. 
-Yes of course. sa Louis och ställde sig upp. 
-Thank you! sa jag och log. 
Vi gick ut i köket och jag tog ner tallrikar. Jag gav dem till Louis som började placera ut dem på bordet. 
-It's strange that we only knew each other for like.. One or two hours but it dosen't feel weird being around each other! sa Louis. 
-I know! I usually hate getting to know new people, but it feels like I known you forever! 
Harry kom ut i köket. 
-What are you guys talking about? frågade han med ett leende. 
-Louis said that it's strange that we only knew each other for a couple of hours and it feels like we been friends forever! förklarade jag. 
-Yeah I know! I taught about that too. sa Harry. De plingade på dörren. Jag ropade till Elvira: 
-Du får öppna! 
-Men jag har inga pengar! ropade hon tillbaka. 
-Inte jag heller! Fråga Leon. 
-Jag har inga! hör jag Leon ropa. 
-What the hell are you talking about? 
-No one of us have money
-But I have! I can pay.
-No!  guest shouldn't pay! 
-I don't feel like a guest in my moms apartament. sa Harry. 
-Okey then. 
Han gick till dörren och jag följde med och tog pizzan och han betalade. Vi gick till köket där dem andra redan satt och väntade. Jag satte ner pizzorna och satte mig på närmsta stol vilket var bredvid Louis. Harry satte sig mitt i mot mig. Vi började äta och pizzorna tog slut fort. Elvira och Niall åt nog mest. Men vem vart förvånad egentligen? När vi hade ätit upp och suttit och pratat lite sa Louis: 
-Wow guys.. The clock is much we really need to go now. 
-Nooo I don't wanna go.. klagade Niall. 
-Paul is going to be angry but that's your choice mate. sa Louis. 
-Ugh.. sa Niall. 
-Who's Paul ? frågade jag Louis medan vi gick ut till hallen. 
-Our bodyguard. sa han och log. 
-You have a bodyguard? sa jag. 
-Haha of course , we would be dead long time ago if we didn't! sa han och skrattade. 
-It will take me a while to understand how famous you guys are.. sa jag. 
-Haha.. 
-It was nice to meet you again. You can give me your number so we can do it again? frågade Harry mig. 
-Yeah it really was. Of course! sa jag. Han tog fram sin mobil och jag min. Han skrev in sitt nummer i min och jag mitt i hans. Jag gav tillbaka hans telefon och jag fick min. 
-Goodbye then. sa han och kramade mig. Åh gud vad han luktade gott. Han släppte mig och Louis kom fram till mig. 
-Goodbye. sa han och kramade mig. Jag kramade Niall. Louis och Harry kramade Elvira och gjorde nån slags grabbkram med Leon. 
-Bye everyone! sa dem och gick. 
Jag kollade på mobilen och såg att klockan var 21:00. Jag var sjukt trött. Efter att ha packat upp alla grejjor och sedan shopping. Ingen lätt dag. Så jag bestämde mig för att gå och lägga mig redan nu. 
-Jag går och lägger mig. Godnatt. sa jag när jag gick förbi vardagsrummet där Leon och Elvira satt. 
-Okej godnatt! ropade dem efter mig. 

Vad tycker ni? Vad tror ni kommer hända? Skriv vad ni tycker! Både dålig och bra kritik! 
Minst 5 kommentarer för nästa kapitel. (kanske de är så jävla kul att skriva! haha, men ärligt , kommentera mycket roligare att logga in och se massa kommentarer
 
 

Länkbyte




Hej! Här kommer ett litet läänkbyte med denna fina bloggen! Verkligen värt att gå in och läsa! 
tryck HÄÄÄÄÄR för att komma direkt till bloggen! 

kapitel kommer upp ikvääääll!

Kapitel 5


Tidigare: 

Jag vaknade av att jag föll och några sekunder senare hör jag en duns. Jag öppnar snabbt ögonen och ser Leon resa sig från golvet.

-Vafan Michelle! Sa han surt.

-Vadå jag har inte gjort något? Sa jag med nyvaken röst.

-Nehe, så jag ramlade ner på golvet av mig själv? Sa han ännu surare. Leon när han precis hade vaknat var ingen bra Leon.

-Ja antagligen för jag sov på din axel. Sa jag helt lugnt.

-Hmpf.. sa han bara och gick in till sitt rum. Elvira syntes inte till så han hade väl antagligen gått in i sitt rum och lagt sig. Jag kollade på klockan och såg att den var 01:27. Jag gick in i mitt rum och tog av mig kläderna och kröp ner under täcket. Jag var för trött för att borsta tänderna och ta bort de lilla smink jag hade. Så fort jag la mitt huvud mot den svala kudden somnade jag. 

Jag vaknade av ett starkt ljus. Min första tanke var att de var solen såklart. Jag la mig på mage med huvudet ner i kudden. Då smälls dörren upp och Elvira och Leon slänger sig i sänge och börjar hoppa i den för att väcka mig. 
-JAG ÄR VAKEN! Skriker jag. 
-Bra! Kom upp nu, vi ska göra frukost! säger Leon.
-Vad är klockan? säger jag med en suck. 
-Halv elva, kom igen nu! säger Elvira och drar av mig täcket. Jag suckar och reser på mig. 
-Kan jag få fem minuter ifred så jag kan ta på mig kläder åtminstone? frågade jag medan jag blängde nyvaket på dem. 
-Nej. säger Leon och sätter sig på sängen med armarna i kors. Eftersom jag kan hans humor så vet jag att han skojar så jag drar upp honom och puttar ut honom genom dörren. Elvira går skrattandes ut ur rummet och jag går mot min väska som jag ännu inte har hunnit packa upp. Jag tar upp en stickad tröja och drar på mig den. Jag går sedan ut i köket till dem andra där dem står och gör frukost. 
-Sovit gott då? frågar jag med en gäsp. 
-Ja, min säng var jätteskön! svarar Elvira. 
-Mm.. svarar Leon kort. 
-Men ni somnade ju i soffan! Klockan var typ tio och då sov ni! Förstörde kvällen helt. Sa Elvira. 
-Jo.. Vi vet.. Leon ramlade ner från soffan.. sa jag och kvävde ett skratt. 
-Haha typsikt dig Leon. skrattar Elvira och slår honom löst på armen. Jag gick till kylskåpet för att ta fram mjölk och grejer. 
-Men hörni , de här är ju Robins mat, vi kan ju inte ta hans mat? sa jag. 
-Hahah nej de är våran mat. Leon var nere och handla imorse. 
-Men herregud hur tidigt går ni upp egentligen? frågar jag och kollar förvånat på Leon. 
-Hade glömt stänga av alarmet på telefonen.. sa han.
-Så den ringde vi typ.. sju? 
-Ja.. sa han och log. Jag suckade och satte mig vid de färdiga dukade bordet. 

Jag hade precis blivit klar med att packa upp alla mina saker. De var mest kläder. Jag kollade på klockan. Den var 12.45. Jag gick in till Elviras rum. 
-Vad säger du om en lunch på stan? 
-Ja hittar du till nån bra restaurang så. svarade hon. 
-Haha ja de löser vi. Jag frågar Leon om han ska med. sa jag och gick vidare till Leons rum. Han låg på sängen och lyssnade på musik med stängda ögon. Jag smög in i rummet och la mig försiktigt bredvid honom. Han märkte mig såklart så han öppnade ögonen och tog ut ena öron snäckan. 
-Ville du nåt? Frågade han. Inte kaxigt. Vänligt. 
-Ja , jag och Elvira tänkte gå ut och äta lunch. sa jag. Vi undrade om du ville hänga med. 
-Ja.. jag måste väl, annars kommer ni väl gå vilse nånstans. 
-Haha sant.. Sa jag och reste mig från sängen. Jag ska bara ta på mig några andra kläder. Sa jag och kolalde ner på den stickade tröjan jag fortfarande hade på mig. 
-Haha gör du de. skrattade han. Jag stack in huvudet i Elviras rum och sa: 
-Leon ska med så vi går snart , jag ska bara byta om. 
-Uppfattat. ropade hon efter mig. 
Jag gick in i mitt rum och öppnade garderoben. De var varmt ute så jag valde en jeans skjorta och ett par svarta korta shorts. Håret lät jag hänga. Jag gillade mitt hår utan att behöva göra nåt annat än att borsta de. Jag drog några få tag med mascara borsten. Mest för att se fräsch ut. Jag gick ut från mitt rum och såg Elvira stå med rumpan upp i vädret och huvudet neråt. Hon knöt ju såklart skorna. Jag kunde inte låta bli så jag slog henne på rumpan.
-Va fan Michelle! Var du tvungen! skrek hon surt. Hon hade antagligen blivit rädd eller nåt. Jag tog de inte så allvarligt för de vet jag att hon inte heller gjorde. Hon var bara arg i några minuter sen blev hon alltid glad igen. Elvira var ingen arg person. 
-Haha chilla! skrattade jag. Jag tog fram mina vita convere och började knyta dem när jag fick en dask på rumpan. 
-Hämnd. sa Elvira kort. Jag log mot henne och fortsatte knyta mina skor.

En timme senare hade vi hittat en bra restaurang att äta på. Men jag tror ingen av oss hade koll på var vi var nånstans. Men vi orkade inte oroa oss för de. Vi var bara glada att vi var i London. Servitrisen kom och tog våra beställningar. Alla tog en kycklingsallad. Alla tre hade ganska lika smak. Vi pratade om lite allt möjligt och sen kom maten. De såg jättegott ut. 
-Åh var gott de var! sa Elvira efter första tuggan. 
-Helt klart. sa Leon. 
-Vad sägs om en shopping tur efter att vi har ätit? sa Elvira ivrigt och kollade på mig. 
-Neejj. Då går jag hem. sa Leon bestämt. 
-Då får du väl göra de för jag vill shoppa! sa jag minst lika ivrigt som Elvira. Vi åt upp våran mat och försäkrade oss om att Leon skulle hitta hem. Han var mer orolig för oss. Men vi övertygade honom att de skulle gå bra, även fast vi inte hade en aning om vart vi var. 
Vi gick åt varsitt håll och så började mitt och Elviras shopping äventyr. Vem vet hur de här skulle sluta. Två virriga 18-åringar i en storstad dem aldrig har varit i. Som tur var så fanns mobiler. 
 
Vi gick in i många affärer och jag fick med mig en del påsar. De fick Elvira också. 
-Sista affären? frågade Elvira när vi skulle gå in i en affär. 
-Va ? Nej! Varför? frågade jag ledset. 
-Haha för att klockan är halv fem? skrattade Elvira. 
-Aha..Okej då. svarade jag surt. Vi gick in i affären och jag hittade massa jag ville ha. Tyvärr hade jag inte så mycket pengar kvar så de var mycket jag fick hänga tillbaka. Men jag fick med mig ett par shorts och ett linne. Elvira köpte nåt också, vad vet jag inte riktigt. När vi hade betalt gick vi ut ur affären. Vi började gå mot dit vi trodde var hem. Vi hade ingen aning om vart vi var. Plötsligt hör jag nån ropa mitt namn:
-Michelle! ropar den. Michelle! Ropar den lite högre. Såklart blev jag jätteförvånad. Jag känner ju ingen. Både jag och Elvira snurrar runt. Och där ser jag ingen mindre än Harry komma gående. Han log mot mig. 
-Hi! Säger han när han kommer fram. 
-Hi. svarar jag. Då ser jag att han inte är ensam. De är två killar som ser ut att vara i ungefär samma ålder med han. 
-What are you doing here? frågade han snällt. 
-Shopping. sa jag och kollade menande på alla påsar i mina och Elviras händer. And you? Frågar jag med ett leende. De känns lite awkward att prata med han. Jag har ju bara träffat han typ två gånger. 
-Just going for a walk. När han hade pratat klart harklar sig en av killarna och tittar på Harry med en blick som säger "Vilka är de här" och "Ska du inte presentera oss". Harry verkar fatta för han säger: 
-Oh! Michelle... där tog de stopp. Han kom antagligen inte ihåg Elviras namn. 
-Elvira. fyllde Elvira i. Precis som jag fick göra för han igår. 
-Yeah that's right. Michelle, Elvira this is Louis and Niall my bandmates. Louis, Niall this is Michelle and Elvira. They are renting mums and Robins apartment here in London. Oooh , så detta var Louis som hade smsat han igår. Och Niall som spelade i deras band. 
-Hi Michelle. sa jag och sträckte fram handen mot killen som hette Louis. Han hälsade tillbaka. Samma sak gjorde Niall och Elvira och sen gjorde jag de med Niall och Elvira med Louis. Jag kände hur Harry kollade på mig. Jag kollad på han. Då märkte jag att han inte kollade. Han stirrade. 
-What? Why are you staring at me? frågade jag.
-Cause.. You are so beautiful. sa han helt allvarligt. Jag kände hur mina kinder blev illröda. Åh nej.. Jag ville verkligen inte rodna nu.. 
-Oh.. Thank you. sa jag och kollade på han. Han kollade in i mina ögon och log. Jag blev alldeles knäsvag. Undrar om han vet vad han gör med mig eller om de är undermedvetet? Jag hörde hur min ringsnignal börjar låta. Jag tog upp mobilen och på skärmen stod de Leon. 
-Excuse me. sa jag och svarade.
-Michelle. 
-Hej vart är ni? Har ni tappat bort er? hördes Leons oroliga röst.
-Haha Leon ta de lugnt! Vi har inte tappat bort oss. Än. Vi var på väg hem men så träffade vi Harry. Robins son du vet. Harry kollade underligt på mig när jag pratade. Han hade ju hört sitt och Robins namn men resten förstod han ju inte. 
-Okej. Men hittar ni hem? frågade Leon. 
-Ja . Annars ringer vi dig. svarade jag.
-Okej bra. Hejdå. sa han och la på. 
-Who were you talking to? frågade Harry nyfiket. 
-Leon. He's living with us in Robins apartment. If you remember him. 
-Yeah I remember him. Is it your boyfriend or something? frågade han. 
-Hahah no! Absolutley not! He's like a brother! svarade jag. 
-Is he your boyfriend then? sa han och vände sig mot Elvira. 
-No! He is like a brother for me too. I could never date him.
-Oh okey. 
-Well it was nice to meet you but Leon is waiting for us so we better get going. sa jag och log mot Harry, Niall och Louis. 
-Michelle.. ehm.. Ingen av oss vet vart vi är men de vet troligen killarna och Harry vet ju vart lägenheten är vi kanske kan fråga ifall dem kan följa oss för jag har ingen lust att sova på gatan. 
-Sant.. Harry? We are just wondering if you have time to follow us home cause we have no idea where we are and we don't know where the apartment is so.. sa jag. 
-Of course! Come on here. sa han och började gå rakt fram.

Här är kapitel 5! Jag har suttit och skrivt på de här sen typ.. Halv sex? Till och från. Har inte så mycket inspiration och är jätte trött men jag ville lägga upp ett kapitel som jag lovade! Så här har ni ett. Skriv vad ny tycker. Både dålig och bra kritik! 
 
 

En del ikväll!



Hej! 
Ville bara säga att ikväll tror jag de kommer komma upp en del. Jag har inte så mycket i skolan nu när de är så nära lovet så jag hinner nog skriva en. Om jag inte åker på pulka med kompisar eller nåt, men de tror jag inte ;) 
Sen ville jag säga att de är några som har kommenterat men inte skrivit sitt namn! Så de står anonym! Alla kanske inte har en blogg att skriva, men snäääälla skriv era namn! Så vet jag typ vem de är! Blir mycket roligare då. 
Men en del ikväll iaf! <3

(omg så dödligt snygg!)

Kapitel 4



-Haha, de där var ju lite awkward.. Sa jag när dem hade gått.

-Ja, inte direkt vän.. Leon hann inte prata klart förrän Elvira ropar ut:

-PAX FÖR ATT VÄLJA RUM! Hon sprang ut till rummen. Jag och Leon gick lugnt efter. Vi kollade på varandra och skakade på våra huvud. Vi gick in i ett rum som var tapetserat med grå tapet. De var mörkt golv med vita mattor. Sängen var vit och sträckte sig långt upp på väggen. De var riktigt fint. De tyckte nog Elvira med för hon sa:

-Pax för detta rummet! Hon slängde sig i sängen och Leon slängde sig på henne och började ett kittel krig. Jag gick vidare och in i nästa rum. Det var mindre än Elviras, perfekt tänkte jag. Jag älskar små och mysiga rum! De var vit målat. Men garderobs dörrarna som var halvt täckta av speglar var grå. De var rosiga gardiner. Leon och Elvira kom gående.

-Detta är mitt rum. Sa jag med ett leénde.

-Bra för jag har valt också. Och jag skulle inte vilja sova här inne.. sa Leon och tittade skeptiskt runt i rummet. Haha jag skojar bara Michelle, du kan chilla de är jättefint! Sa han när han såg mitt fejk sårade ansiktsuttryck. Jag hörde hur de knackade på dörren.

-Jag kan öppna. Sa jag och började gå mot dörren. De knackade igen. Jag ökade mina steg och när jag öppnade dörren så stod Harry framför mig.

-Eh.. Hello? Sa jag. Jag hade ju inte väntat mig honom där.

-Hello.. I.. I forgot my phone.. Sa han och kollade djupt ner i mina ögon. Hans ögon var verkligen fina. Sådär perfekt gröna. Jag skakade på huvudet för att komma tillbaka till verkligheten.

-Oh.. Where is it? Frågade jag.

-I don’t know really.. sa han och började ta av sig skorna. Jag gick in i förväg och kollade i köket. Harry kom efter.

-Nope not here. Sa han och gick vidare till vardagsrummet. Där låg de en svart iPhone.

-Is it this one? Sa jag och höll upp hans telefon. Precis då fick han ett sms. På skärmen stod de:

Louis <3

Where are you ? We’re waiting!

-Yes. Please give it back to me. Jag gav tillbaka hans telefon och följde honom ut till dörren. Han tog på sig skorna. Innan han tryckte ner handtaget sa jag:

-So , who’s Louis? Frågade jag.

-Uhm.. It’s a friend. Or more like a brother. We’re in the same band.

-Oh, I see. Just you and him?

-No.. Three other boys. Niall, Zayn and Liam.

-Five boys.. Cool. Trying to get big? Frågade jag.

-Haha.. We are pretty big.. Sa han. I better get going.. Maybe see you around sometime… Jag såg att han försökte komma ihåg mitt namn.

-Michelle. Fyllde jag i.

-Michelle. Michelle. Maybe I see you around Michelle. Sa han.

-Yeah maybe Harry.

Han gick ut genom dörren och jag in till köket där Elvira och Leon stod och gjorde pannkakor eller något.

-Vem var de som kom? Frågade Elvira med näsan ner i kokboken.

-Harry. Han hade glömt sin mobil. Sa jag och satte mig på närmsta stol.

-Ah okej. Vi hade tänkt göra pannkakstårta, vill du hjälpa oss? Frågade Elvira.

-Nej, jag tror jag går och lägger mig ett tag. Blev trött efter flygresan.

-Okej, natti natti. Sa Leon.

 

Elviras perspektiv

Jag var så glad att vi äntligen hade kommit till London.  Att äntligen få slippa allt hemma i Sverige.  Detta skulle bli den bästa sommaren nånsin!

Efter att vi hade ätit pannkakstårtan väckte vi Michelle. Vi hade bestämt att ha en film kväll så vi gick ner till en videobutik och hyrde filmer och köpte godis. Vi hyrde Abduction och Remember me. När vi kom tillbaka till lägenheten la vi upp allt godis i en skål och satte i Abduction i dvd:n. Jag satt bredvid Michelle och Michelle bredvid Leon som satt längst ut. Detta var min favorit film. Förutom Harry Potter filmerna.

Filmen började glida mot sitt slut. Jag sneglade på Leon och Michelle. Båda sov. Michelle på Leons axel och Leon på Michelles huvud. Dem somnade alltid till filmer. Spelar ingen roll om dem är hur läskiga som helst. Jag kollade på klockan och såg att den bara var tio. Eftersom att filmen var slut stängde jag av tv:n och hämtade datorn. Jag gick in på facebook och såg till min förvåning att mamma var inne. Hon skrev med en gång hej.

-Hej!

-Hej mamma.

-Hur har ni de i London?

-Jättebra, de är en jättefin lägenhet och mannen vi lånar den av är jättesnäll.

-Va bra gumman. Vad gör ni då?

-Haha ingenting. Leon och Michelle sover så jag hämtade datan.

-Okej, men jag måste gå nu. Vi saknar dig redan här hemma. God natt. Hälsa Michelle och Leon när dem vaknar.

-Jag saknar er också. Hälsa pappa. God natt.

Hon loggade ut och jag gick in på twitter och tittade runt där. Jag hittade inget intressant så jag stängde ner locket och bestämde mig för att gå och lägga mig. Som tur var hade varje rum ett eget badrum. Vilket jag och Michelle gladde oss åt. Ingen ville dela badrum med Leon.

Michelles perspektiv
Jag vaknade av att jag föll och några sekunder senare hör jag en duns. Jag öppnar snabbt ögonen och ser Leon resa sig från golvet.

-Vafan Michelle! Sa han surt.

-Vadå jag har inte gjort något? Sa jag med nyvaken röst.

-Nehe, så jag ramlade ner på golvet av mig själv? Sa han ännu surare. Leon när han precis hade vaknat var ingen bra Leon.

-Ja antagligen för jag sov på din axel. Sa jag helt lugnt.

-Hmpf.. sa han bara och gick in till sitt rum. Elvira syntes inte till så han hade väl antagligen gått in i sitt rum och lagt sig. Jag kollade på klockan och såg att den var 01:27. Jag gick in i mitt rum och tog av mig kläderna och kröp ner under täcket. Jag var för trött för att borsta tänderna och ta bort de lilla smink jag hade. Så fort jag la mitt huvud mot den svala kudden somnade jag. 

 Här är kapitel 4! Jag är ledsen för att jag inte har uppdaterat och att detta inte är de längsta kapitlet men jag skrev ett och sen försvann hälften så jag var tvungen att skriva om de! Men hoppas de är okej! De kommer ju bli bättre och roligare när killarna kommer in lite mer. Men berätta gärna vad ni tycker om de! Jag tål dålig kritik också ;) 
 

RSS 2.0